2 HEDENDAAGSE RUIME WONINGEN TE MIDDELKERKE

In de badstad Lombardsijde, die volop aan het opwaarderen is, bouwde Potrell deze 2 klassevolle nieuwbouwwoningen. Deze gezinswoningen zijn gelegen in een rustige straat, maar toch in de buurt van winkels, restaurants, scholen én nabij het strand. Dit nieuwbouwproject bevindt zich bovendien ook op fietsafstand van het geliefde Nieuwpoort.

De woningen zijn als volgt ingedeeld: Op het gelijkvloers is er een inkomhal, gastentoilet, zit- en eethoek, keuken met keukeneiland en een aparte wasplaats/ berging. Het verdiep bestaat uit 3 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer bestaande uit ligbad, dubbele wastafel en douchevoorziening.

Dankzij het traditioneel zadeldak beschik je op zolder over veel bergruimte. Via de keuken heb je toegang tot de gezellige tuin. Er bestaat ook de mogelijkheid om de achterliggende garagebox aan te kopen. Deze woningen voldoen uiteraard aan de strenge energienormen. 

Deze woningen werden reeds verkocht. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 
 

1904937

Locatie

8430 Middelkerke

Eigenschappen

Referentie: 1904937

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.