Strakke villa in Overmere, Berlare, met uniek verzicht

In Overmere bouwt Potrell een moderne villa. Deze villa is ideaal gelegen nabij het Donkmeer en Gent, en vlot bereikbaar via de E17: de perfecte uitvalplaats voor zij die rust willen combineren met praktisch woon-werkverkeer.

De woning heeft een (zuid-)west gerichte tuin met een eindeloos zicht op het platteland. Ze zijn daarnaast BEN-gecertificeerd (Bijna Energie Neutraal) dankzij de zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp, en innovatieve isolatiematerialen.

De moderne woning biedt een inpandige garage en 2 bergingen voor extra opbergruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich een open keuken, eetkamer, wasplaats, toilet en garage.
De eerste verdieping omvat 4 ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer, berging en een apart toilet.

Interesse in deze unieke woning?
Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie, een afspraak of om de bouwvoorschriften te ontvangen.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van jouw wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. 
Zo makkelijk is het!

3719060
Extra info aanvragen

Locatie

Kerkstraat 112
9290 Overmere

Eigenschappen

Referentie: 3719060
Grondoppervlakte: 770 m²
Bewoonbare oppervlakte: 190 m²
Prijs: € 589.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.