STIJLVOLLE RUIME GEZINSWONING IN DRONGEN

In Drongen, deelgemeente van Gent, realiseerde Potrell 2 ruime nieuwbouw gezinswoningen. Deze 2 halfopen bebouwingen maken deel uit van een woonproject van 3 loten. De woningen liggen in een gezellige woonwijk met een goede verbinding naar het centrum van Drongen en het levendige Gent. Ontspannen kan in het recreatiegebied ‘De Blaarmeersen’ en in Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen gelegen op fietsafstand.

De koppelbouw heeft een landelijke stijl en beide woningen beschikken grote bewoonbare oppervlakte (176-182m²) met zonnige tuin. De woningen bestaan uit een inkomhal met gastentoilet, een bureauhoek en een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken. Aansluitend is er een praktische berging met wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Op de grote zolderverdieping is er nog een vierde grote slaapkamer of mogelijkheid tot polyvalente ruimte, bureau of hobbyruimte.

Elke woning beschikt over een oprit met de mogelijkheid om een carport te installeren. Verder worden deze woningen energiezuinig (E-peil 30) en instap klaar afgewerkt. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3230745

Loten in dit project

Lot 11
Woning
Verkocht
Lot 12
Woning
Verkocht

Locatie

9031 Drongen

Eigenschappen

Referentie: 3230745
Grondoppervlakte: 307 m²
Bewoonbare oppervlakte: 182 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.