2 HEDENDAAGSE WONINGEN IN RUDDERVOORDE

Welkom in Ruddervoorde. In deze deelgemeente van Oostkamp realiseerde Potrell in 2021 2 hedendaagse gezinswoningen. Dit nieuwe woonproject is gelegen vlakbij de dorpskern van Ruddervoorde. Te voet of met de fiets ben je zo bij verscheidene winkels, de school en het postkantoor. Bovendien geniet je van een uitstekende verbinding naar centrumstad Brugge (E403) en ook Torhout is nabij.

Het project bestaat uit een halfopen en gesloten bebouwing. De woningen genieten van een moderne architectuur en een optimale indeling. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een open leefruimte met een bureaugedeelte, keuken, eet- en zithoek. Vervolgens is er een praktische berging/wasplaats. De grote ramen zorgen voor een lichtrijke woning en vanuit de eetplaats is er zicht op de tuin. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal met afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast is er ook een zolderverdiep. Deze is nu ingericht als opbergruimte, maar er is de mogelijkheid om deze aan te passen naar een 4de slaapkamer of hobbyruimte. Bovendien beschikt elk huis over een private autostaanplaats en is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

2266369

Locatie

8020 Oostkamp

Eigenschappen

Referentie: 2266369

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.