STIJLVOLLE NIEUWBOUWWONINGEN IN KNOKKE

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Nabij het centrum van Knokke-Heist ontwikkelt Potrell binnenkort een woonproject van vijf stijlvolle Knokse woningen in het rustige Westkapelle. Dit project bestaat uit een mix van drie halfopen, één gesloten en één ruime villa met een hedendaagse, strakke architectuur. Deze woningen liggen op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. Op slechts 5 km van de woningen bereik je het strand waar je maximaal kan genieten van de Knokse sfeer. Daarnaast zijn de woningen ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de A11.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. In de lichtrijke zit- en eethoek is het heerlijk vertoeven dankzij de vele glaspartijen met uitzicht op de ruime tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd met aansluitend een handige berging/wasplaats. Bij lot 1 en 2 heb je via de berging toegang tot de inpandige garage. Bij lot 3 en 4 is er een carport voorzien. In de privatieve tuin met terras is het heerlijk ontspannen in alle rust.

Op de eerste verdieping ontdek je een nachthal en toilet. Lot 1 en 2 zijn voorzien van 3 slaapkamers en een zolderverdieping die kan afgewerkt worden tot extra slaapkamer of een polyvalente ruimte. Lot 3 en 4 zijn voorzien van 4 slaapkamers. Verder is er nog een ruime badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel aanwezig.

Deze energiezuinige woningen zijn voorzien van een warmtepomp zodat de nieuwbouwwoningen voldoen aan E-peil 30. De gezinswoningen worden instap klaar opgeleverd met ingezaaide tuin, afsluiting en aangelegd terras. Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de
voorwaarden. Benieuwd naar deze unieke woningen nabij Knokke? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3352442

Loten in dit project

LOT 1 - Westkapellestraat 453
Woning
Verkocht
LOT 2 - Westkapellestraat 453
Woning
Verkocht
LOT 3 - Westkapellestraat 453
Woning
Verkocht
LOT 4 - Westkapellestraat 453
Woning
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Westkapellestraat 453
8300 Knokke

Eigenschappen

Referentie: 3352442
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.