Landelijk wonen in Wetteren

Aan de rand van het centrum in Wetteren bouwt Potrell deze halfopen woning in landelijke stijl.

De woning ligt op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen om de hoek. Op slechts 400 meter van de woning bereik je het station. Daarnaast is de woning ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met vlotte verbindingen naar diverse invalswegen (E40 – E17).

Het gelijkvloers van deze halfopen woning bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. In de lichtrijke zit- en eethoek is het heerlijk vertoeven dankzij de vele glaspartijen met uitzicht op de ruime tuin. De open keuken is volledig geïnstalleerd met aansluitend een handige berging/wasplaats.

Op het eerste verdiep ontdek je de nachthal, drie ruime slaapkamers, waarvan één met dressingruimte en een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel en een apart toilet. Verder is er nog een ruime zolder.

De nieuwbouwwoning is voorzien van een ruime oprit met voldoende autostaanplaatsen.

De woning wordt kwaliteitsvol en energiezuinig afgewerkt met de nodige zonnepanelen zodat ze voldoet aan het E-peil 30 (BEN-woning). Op de gelijkvloerse verdieping en badkamer wordt vloerverwarming voorzien. De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten.

Benieuwd naar deze leuke gezinswoning op toplocatie? Contacteer ons op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3451624
Extra info aanvragen

Locatie

Zuidlaan 138
9230 Wetteren

Eigenschappen

Referentie: 3451624
Grondoppervlakte: 530 m²
Bewoonbare oppervlakte: 180 m²
Prijs: IN OPTIE

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.