LOT 4 - Weldenstraat

In het landelijke Welden, deelgemeente van Oudenaarde ontwikkelt Potrell 4 moderne gezinswoningen. Het project bestaat uit 2 koppelwoningen en 2 open bebouwingen. Het gezellige Welden ligt op fietsafstand van de stad van de Ronde, Oudenaarde. Via de N46 is er tevens een vlotte verbinding naar Zottegem. Dichtbij kunt u ontspannen langs de Schelde, om helemaal tot rust te komen, is er recreatiedomein Donk in Oudenaarde.

Elke woning is uniek en heeft een andere indeling. De gezinswoningen betreed je via de inkomhal met gastentoilet. Verder ontdek je een ruime leefruimte met open keuken die uitkijkt op de west gerichte tuin met terras. Aansluitend aan de keuken is er een handige berging/wasplaats. Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, een apart toilet en 3 ruime slaapkamers. Verder vind je een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel terug en een tweede handige berging.

Deze energiezuinige woningen zijn voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning), alsook een aangelegde tuin (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting)! De nieuwbouwwoningen hebben voldoende parkeermogelijkheden met de optie om een carport te installeren.

De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten. Doe nu uw financieel voordeel van +- € 30 000 indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd om uw nieuwe thuis verder te ontdekken nabij Oudenaarde?
Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3314216
Extra info aanvragen

Locatie

Weldenstraat 126
9700 Oudenaarde

Eigenschappen

Referentie: 3314216
Grondoppervlakte: 401 m²
Bewoonbare oppervlakte: 160 m²
Prijs: € 397.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.