HEDENDAAGSE WONING MET GARAGE TE LOMBARDSIJDE 

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT!

In Lombardsijde, op een boogscheut van Nieuwpoort, bieden we een hedendaagse gezinswoning aan. De woning bevindt zich op wandel- of fietsafstand van het strand. Vanuit de rustige, doch centrale ligging kan je vlot de N34, handelszaken, scholen, openbaar vervoer en andere badsteden zo bereiken. 

De halfopen bebouwing wordt voorzien van alle hedendaags comfort. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek en een open keuken. Aansluitend is er een inpandige garage met een extra wasplaats/bergruimte. De bovenverdieping is opgebouwd uit de nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Vervolgens is er ook een volledig zolderverdiep die extra uitbreidingsmogelijkheden biedt. Bovendien geniet de woning van een zonnige tuin en er is een inpandige garage. 

Ben jij op zoek naar een energiezuinige gezinswoning? Contacteer ons snel via 051 437 507 of info@potrell.be om meer informatie te ontvangen.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 

De foto’s zijn ter inspiratie en zijn geenszins bindend.

2511331
Extra info aanvragen

Locatie

Bassevillestraat 34
8434 Lombardsijde

Eigenschappen

Referentie: 2511331
Grondoppervlakte: 215 m²
Bewoonbare oppervlakte: 189 m²
Prijs: UITVERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.