Hedendaags wonen in "Hof Rodekruis" te Gentbrugge

In het groene Gentbrugge, op een boogscheut van de stad Gent, bouwt Potrell 8 hedendaagse gezinswoningen. Het project bestaat uit een mix van halfopen en gesloten nieuwbouwwoningen, allen gelegen in een gezellig, groen woonerf.

De woningen genieten van een uitstekende mobiliteit dankzij de vlotte verbinding naar de E17 en E40. Dit project is een unieke kans voor wie niet in de drukte van de stad wil wonen, maar zich toch nabij winkels, scholen, ontspanningsmogelijkheden, openbaar vervoer,… wil settelen.

Het gelijkvloers van de nieuwbouwwoningen bestaat uit een inkomhal, een gastentoilet en een ruime berging. De leefruimte heeft een aangename zit- en eethoek en een ruime open keuken. Dankzij de vele raampartijen wordt een lichtrijk gevoel gecreëerd doorheen de woning. In de zuid gerichte private tuinen is het heerlijk vertoeven!

Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, drie slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche, een apart toilet en een tweede handige berging. Bij lot 1 t.e.m. 4 is er een tweede verdieping die kan ingericht worden als polyvalente ruimte of extra slaapkamers.

De woningen worden gebouwd rondom een groen autovrij woonerf waar het aangenaam thuiskomen is. Bij elke woning is verplicht een carport bij te kopen. Lot 5 t.e.m. 8 kunnen hun fietsen stallen in de fietsenberging in het midden van het woonerf.

De woningen worden instapklaar en hoogwaardig afgewerkt met o.a. vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp om zo te voldoen aan het gevraagde E-peil.  De vraagprijs is exclusief bijkomende kosten.

Wordt dit uw nieuwe gezinswoning op een toplocatie in Gentbrugge? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 09 394 67 95.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is het!

3496309

Loten in dit project

LOT 1 - Rode-Kruisstraat
Woning
Verkocht
LOT 2 - Rode-Kruisstraat
Woning
Verkocht
LOT 3 - Rode-Kruisstraat
Woning
Verkocht
LOT 4 - Rode-Kruisstraat
Woning
Verkocht
LOT 5 - Rode-Kruisstraat
Woning
Verkocht
LOT 6 - Rode-Kruisstraat
Woning
€ 467.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 06 - Rode-Kruisstraat
Opp. 188 m²
LOT 7 - Rode-Kruisstraat
Woning
€ 469.000
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 07 - Rode-Kruisstraat
Opp. 215 m²
LOT 8 - Rode-Kruisstraat
Woning
€ 547.500
Te koop
3 slaapkamers
Ref. LOT 08 - Rode-Kruisstraat
Opp. 389 m²
Extra info aanvragen

Locatie

Rode-Kruisstraat 5
9050 Gentbrugge

Eigenschappen

Referentie: 3496309
Prijs: Vanaf € 467.000 (excl. kosten)

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.