App 0.01 - Torhoutse Steenweg

Dit project biedt 10 prachtige appartementen met modern comfort en een uitstekende locatie centraal tussen coppietersbos en station, gemakkelijk bereikbaar via invalswegen E403/E40. Geniet van rustige, groene omgevingen op steenworp afstand van het historisch stadscentrum van Brugge. Ruime parkeermogelijkheden voor bewoners en bezoekers. Nabij winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen voor een gemakkelijk en aangenaam dagelijks leven.

Elk appartement wordt zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen. De indeling omvat een inkom met apart gastentoilet, bergruimte en een lichtrijke leef- en zitruimte. Met 1, 2 of 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en een zonnig terras biedt elk appartement comfort op maat. De appartementen op de benedenverdieping beschikken over een gezellige tuin.

Met 10 beschikbare appartementen van 78m² tot 125m² is er voor elk wat wils. Ruimte, licht en functionaliteit staan centraal in elk ontwerp.

Dit nieuwbouwproject belooft niet alleen een uitstekende woonomgeving, maar ook een solide investeringsmogelijkheid. Met de toenemende vraag naar hoogwaardige woningen in Brugge is dit project een aantrekkelijke optie voor eigen bewoning en investering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van dit opwindende nieuwbouwproject Residentie Coppieters aan de Torhoutse Steenweg te Sint-Andries, Brugge.

APPARTEMENT OP MAAT | JOUW APPARTEMENT, JOUW STIJL
Maak van dit appartement uw droom appartement op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare eigendom. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat!

3701939
Extra info aanvragen

Locatie

Torhoutse Steenweg 249
8200 Sint-Andries

Eigenschappen

Referentie: 3701939
Grondoppervlakte: 103 m²
Bewoonbare oppervlakte: 103 m²
Prijs: € 375.000

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.