ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWWONING IN OOSTDUINKERKE

In een nieuwe ontwikkeling te Oostduinkerke biedt Potrell deze nog te bouwen nieuwbouwwoning aan. De gezinswoning bevindt zich nabij de dorpskern van Oostduinkerke en is bereikbaar via een aparte toegangsweg. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij het strand wilt wonen. Bakker, slager, scholen, ... zijn vlakbij. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij verscheidene strandclubs, op het golfterrein of op een van de talrijke fiets-, wandel- of ruiterroutes.

Het perceel (lot 12) heeft respectievelijk een ruime oppervlakte van 1361 m². Het lot is geschikt voor een alleenstaande bebouwing met twee bouwlagen (plat dak) en biedt bouwmogelijkheden binnen een bouwkader van maximaal 12,39 x 15 m².

Ons team van architecten heeft voor jou reeds een strak & modern concept uitgetekend. De moderne villa bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, ruime bureau, lichtrijke zithoek en een open keuken met zicht op de tuin. Alsook is er een praktische wasplaats en een aparte berging. Op het verdiep vinden we drie ruime slaapkamers waarvan één met een dressing, twee badkamers, een apart toilet en een extra berging.
Kortom, aan alles werd gedacht om een hedendaagse en comfortabele woning te creëren. 

Deze nieuwbouwvilla kan ook volledig, exterieur en interieur, aangepast worden volgens jouw wensen en persoonlijke stijl.
Interesse om de plannen in detail te bekijken? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of 051 437 507.

Verkoopprijs is exclusief bijkomende kosten (registratierechten, BTW, architectkosten, toegangsweg...). 

De bouwgrond kan ook zonder bouwverplichting aangekocht worden.

BOUWEN OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Bouw met Potrell jouw droomhuis op maat! Als meester in het bouwen realiseert Potrell jouw totaalproject. Ons vakkundig team begeleidt jou doorheen het volledige bouwtraject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Vaarwel zorgen en stress.

De visualisaties zijn ter inspiratie van bouwen in een moderne stijl en zijn geenszins bindend.

3165632
Extra info aanvragen

Locatie

Polderstraat 86
8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3165632
Grondoppervlakte: 1.361 m²
Bewoonbare oppervlakte: 211 m²
Prijs: € 780.775 exclusief kosten

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.