2 UNIEKE BOUWGRONDEN TE MARIAKERKE

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT

Welkom in de Oranjerielaan, een gezellige wijk, nabij het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. Hier bevinden zich 2 mooie bouwpercelen (met bouwverplichting) om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. Het is een ideale ligging voor wie van rust houdt, maar toch nabij de bruisende stad Gent wil vertoeven. In de buurt heb je diverse supermarkten, scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden. Kortom, een ideale locatie om te wonen of te ontspannen.

De gronden bevinden zich nabij de dorpskern van Mariakerke in een residentiële buurt. De loten nummer 1 en 2 hebben maar liefst een oppervlakte van respectievelijk 588 m² en 780 m². De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren.

Deze bouwpercelen worden verkocht met bouwverplichting met de firma POTRELL.

Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Heb je interesse in een uniek perceel bouwgrond (met bouwverplichting) te Mariakerke op een topligging?
Contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Als meester in het bouwen realiseert POTRELL jouw totaalproject. We zijn een betrouwbare partner en realiseren hoogstaande nieuwbouwprojecten. Met ons team van architect en bouwadviseur gaan we op zoek naar het ideale bouwplan. Samen met jou selecteren we een unieke stijl en zorgen we voor een hoogstaande afwerking. Jij kiest, onze bouwspecialisten voeren uit. Ons bouwteam realiseert jouw droomwoning, binnen een afgesproken tijdspanne en een vast budget. Vaarwel zorgen en stress.

De visualisatie zijn ter inspiratie van bouwen op maat en zijn geenszins bindend.

3334679

Loten in dit project

Bouwperceel 1 - Oranjerielaan
Bouwgrond
Verkocht
Bouwperceel 2 - Oranjerielaan
Bouwgrond
Verkocht
Extra info aanvragen

Locatie

Oranjerielaan 44
9030 Mariakerke

Eigenschappen

Referentie: 3334679
Prijs: VERKOCHT

Meer info?

Meer info?

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.