ZOMER GIVEAWAY

15/07/2019

Naar aanleiding van ons Vakantieproject Gisèle geven wij enkele knalgele strandlakens weg. Volg ons op social media en wie weet lig jij binnenkort op het strand!

Op zaterdag 27 juli en zaterdag 3 augustus openen we de deuren van onze kijkwoning te Oostduinkerke. Deze nieuwbouwwoning maakt deel van het vakantieproject Gisèle, bestaande uit 8 vakantiewoningen.

Naar aanleiding van dit vakantieproject te Oostduinkerke geven wij enkele knalgele strandlakens weg.

Volg ons op Instagram of Facebook en reageer op onze wedstrijdfoto's. Deel je favoriete zomerquote en nodig 5 strandvrienden uit!

Potrell Instagram 

Potrell Facebook 

Wedstrijdreglement -  Zomeractie Strandlakens

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door te reageren op de wedstrijdsposts op de Instagram of Facebookpagina van Potrell. U vermeldt bij de opmerkingen uw favoriete zomerquote en je nodigt 5 strandvrienden uit. Om deel te nemen moet u in België wonen.

Wanneer kunt u deelnemen?
Je kunt deelnemen tussen 15 juli en 5 augustus 2019.

De winnaars:
Een jury, aangesteld door de organisator, kiest enkele winnaars. De jury beoordeelt de inzending op creativiteit en originaliteit. Winnaars worden persoonlijk bekendgemaakt tussen 15 juli en 5 augustus 2019 via hun social media account. De winnaar van een prijs geeft Potrell toestemming om kosteloos zijn /haar instagram of Facebook accountnaam en hun reactie te gebruiken in het kader van de bekendmaking van de winnaars.

Prijzen:
Geen enkele van de prijzen is inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura. De prijzen moeten afgehaald worden bij de organisator op de Sasstraat 5 te Izegem. Na vrijdag 30 augustus 2019 kunnen er geen prijzen meer opgehaald worden.

Wedstrijdverloop:
De organisatoren behouden zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk -, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook. De wedstrijd wordt op geen enkele manier beheerd door Instagram of Facebook. Deelnemers zullen Instagram, Facebook en/of Potrell op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade als gevolg van het meedoen aan deze wedstrijd. Indien u vragen heeft over deze wedstrijd kunt u steeds contact opnemen via privacy@potrell.be