#YELLOWTOGETHER

14/06/2018

KLEUR HELEMAAL GEEL

Ben jij ook een Gele Duivel? 

Volg ons op instagram en wie weet straal jij binnenkort in ons WK voetbalshirt!

Kleur samen met ons volledig geel!

Deel op de Belgische speeldagen je leukste, origineelste WK foto op instagram en maak kans op ons voetbalshirt.

Volg ons op instagram, gebruik de #yellowtogether én @Potrellbe en maak kans op ons WK shirt!

#yellowtogether @Potrellbe

Volg ons op instagram

Het volledige wedstrijdreglement vind je hier:

Wedstrijdreglement fotowedstrijd instagram

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door een foto op uw persoonlijke instagrampagina te plaatsen met vermelding hastag #yellowtogether en @Potrellbe.Om deel te nemen moet u in België wonen, over uw eigen volledige auteursrechten voor uw foto’s beschikken en het Instagram account van de organisator te volgen. Vergeet niet dat uw account publiek moet zijn, zodat de organisator uw deelnemende foto kan zien.

Wanneer kunt u deelnemen?
De fotowedstrijd vindt telkens plaats op een speeldag van de Rode Duivels tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland. De eerste deelname dag is op maandag 18 juni 2018, de tweede zaterdag 23 juni 2018, de derde op donderdag 28 juni. Als de Rode Duivels zich verder kwalificeren, dan vangt de fotowedstrijd aan op de verdere speeldagen van de Rode Duivels tijdens het WK voetbal 2018.

De winnaars:
Een jury, aangesteld door de organisator, kiest na elke speeldag van de Rode Duivels tijdens het WK 2018 twee winnaars.De jury beoordeelt de inzending op creativiteit en originaliteit. Winnaars worden uiterlijk een week na hun deelname bekendgemaakt op de Instagrampagina van Potrell. De winnaar van een prijs geeft Potrell toestemming om kosteloos zijn /haar instagram accountnaam en de winnende foto te gebruiken in het kader van de bekendmaking van de winnaars.

Prijzen:
Geen enkele van de prijzen is inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura. De prijzen zullen opgestuurd worden. Hiervoor verleent de winnaar zijn adresgegevens aan de organisator en geeft uitdrukkelijk de toestemming voor gebruik. Na 15 augustus 2018 worden er geen prijzen meer opgestuurd en zijn de prijzen ook niet meer opeisbaar.

Wedstrijdverloop:
De organisatoren behouden zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk -, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.De wedstrijd wordt op geen enkele manier beheerd door Instagram. Deelnemers zullen instagram en/of Potrell op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade als gevolg van het meedoen aan deze wedstrijd. Indien u vragen heeft over deze wedstrijd kunt u steeds contact opnemen via privacy@potrell.be