WIELERKLEDIJ

09/03/2020

WIN – WIN – WIN. Volg ons op Instagram en wie weet win jij één van onze gloednieuwe wieleroutfits!

Bij Potrell zijn we volledig klaar voor het wielerseizoen met onze gloednieuwe fietskledij. Onze medewerkers geven het beste van zichzelf en dat doen ze ook graag op sportief vlak!

Wil je ook één van onze wieleroutfits winnen? Neem dan deel aan onze winactie.

  • Volg ons op Instagram.
  • Deel onze wedstrijdfoto op jouw Instragram story.
  • Voeg een originele quote en @potrellbe toe.

Volg ons op Instagram

Wedstrijdreglement

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door de Instagrampagina @Potrellbe te volgen. Vervolgens voeg je de desbetreffende wedstrijdpost toe aan je instastories. Je vermeldt hierbij een originele quote en @potrell.be. Om deel te nemen moet je in België wonen.

Wanneer kun je deelnemen?
Je kunt deelnemen van 9 tot 12 maart 2020.

De winnaars:
Een jury, aangesteld door de organisator, kiest enkele winnaars. De jury beoordeelt de inzending op originaliteit. Winnaars worden persoonlijk bekendgemaakt via hun social media account. De winnaar van een prijs geeft Potrell toestemming om kosteloos zijn /haar instagram accountnaam en hun reactie te gebruiken in het kader van de bekendmaking van de winnaars.

Prijzen:
Geen enkele van de prijzen is inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura. De prijzen moeten afgehaald worden bij de organisator op de Sasstraat 5 te Izegem.

Wedstrijdverloop:
De organisatoren behouden zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk -, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook. De wedstrijd wordt op geen enkele manier beheerd door Instagram. Deelnemers zullen Instagram en/of Potrell op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade als gevolg van het meedoen aan deze wedstrijd. Indien je vragen hebt over deze wedstrijd kun je steeds contact opnemen via privacy@potrell.be