Maximaal potentieel voor uw site door grondige voorstudie

03/03/2023

Potrell staat voor slimme verdichting en toekomstgerichte projectontwikkeling. Opportuniteiten voor inbreiding liggen op heel wat plaatsen. Dat weet aankoper Kevin Plet als geen ander. Braakliggende gronden, oude industriële sites of vervallen residentiële gebouwen: het Potrell-team bekijkt ze aandachtig en grondig. Om elke dag mee te bouwen aan nieuwe, aantrekkelijke woonomgevingen.

De bouwstop loert om de hoek en de vraag naar nieuwbouwwoningen blijft stijgen. Een ideaal moment dus om uw braakliggende of verouderde site te verkopen aan een ervaren projectontwikkelaar. Potrell blaast uw terrein nieuw leven in en creëert meerwaarde voor de buurt. Vanuit een toekomstgerichte visie kiest Potrell er nu al bewust voor om uitsluitend bijna energieneutraal (BEN) te bouwen. En u bent, als verkoper, zeker van een correct prijsvoorstel, een optimale ontwikkeling van uw perceel en een vlotte afhandeling van de verkoop.

Marktconforme ontwikkelingsstudie

Het multidisciplinaire team van Potrell is erop georganiseerd om snel en grondig de mogelijkheden van uw site in kaart te brengen. We werken een slim en realistisch ontwikkelingsvoorstel uit. Dat vertalen we vervolgens naar een marktconforme prijs. “Door een professionele partner aan te spreken, krijgt u vaak een beter voorstel dan wanneer u een vervallen pand verkoopt aan een particulier. Net omdat wij de maximale mogelijkheden bekijken”, verzekert Kevin Plet. “Al tijdens die voorstudie houden we rekening met de stedenbouwkundige voorschriften, verordeningen en randvoorwaarden, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.”

Deze grondige voorstudie maakt dat Potrell ook minder evidente sites vol ambitie onderzoekt en ontwikkelt. Sites met oude garages, historische industriële gronden, uitdagende en te saneren sites komen eveneens in aanmerking. “Op voorwaarde dat we meerwaarde kunnen creëren natuurlijk”, vult Kevin aan. “Indien nodig herverkavelen we of kopen we gebruiksklare verkavelde gronden aan. Altijd afhankelijk van het potentieel, de ontwikkelingsmogelijkheden, de stedenbouwkundige voorschriften en zo meer.”

Volledige begeleiding bij de verkoop

Heeft u een site te koop? Dan is het verstandig om aan te kloppen bij een ervaren en gezond bedrijf zoals Potrell. Het veelzijdige team is al bijna 15 jaar aan de slag als bouwprofessional. Met 23 medewerkers herbergt Potrell heel wat ervaring en knowhow. Ondertussen blijven we stevig groeien. “Onze expertise vertaalt zich, voor zowel kopers als verkopers, in een volledige en persoonlijke begeleiding. Als u verkoopt, doet u dat bij ons zonder zorgen. Van de voorstudie en het prijsvoorstel tot de overeenkomst en het verlijden van de akte. Vlot, correct en in alle openheid. Zo werken wij graag.”