Investeren met Potrell is investeren in de toekomst

25/11/2022

Investeren in vastgoed is nog steeds een slimme keuze. Zeker als u voor kwalitatieve nieuwbouw opteert. Met een inflatie van 10 % is het de manier bij uitstek om uw geld toch te laten renderen. Potrell ondersteunt u van a tot z, inclusief het zoeken van uw eerste huurder.

Geld op uw bankrekening parkeren brengt weinig op. U kan dus maar beter investeren en dan is vastgoed een slimme keuze. Een woning of appartement als belegging brengt zelfs twee keer op: naast het rendement van uw maandelijkse huur hebt u de meerwaarde van uw vastgoed als u het later opnieuw verkoopt.

Totaalpartner voor nieuwbouwinvestering

Als projectontwikkelaar focust Potrell op hoogwaardige nieuwbouw. Op interessante locaties ontwikkelen ze huizen en appartementen waar het aangenaam wonen is. Meer dan vastgoed creëert Potrell buurten. Elk project is geënt op zijn omgeving, de vragen in de lokale markt en een duidelijke visie op kwalitatief leven. Deze nieuwbouwprojecten combineren aantrekkelijke architectuur, duurzaam energiebeheer en een gedetailleerde afwerking.

De meerwaarde van vastgoedverhuur

Een nieuwe woning of nieuw appartement op een aantrekkelijke locatie is de beste garantie voor een vlotte verhuur. Meer nog: Potrell zoekt de eerste huurder voor u. Zo geniet u meteen van de opbrengsten van uw investering. Bovendien krijgt u inspraak voor de afwerking van de woning. Beslist u graag mee? Of vertrouwt u liever op de expertise van ons team, zonder er zelf tijd in te steken? De keuze is helemaal aan u. Het resultaat is sowieso een piekfijn afgewerkt project, met mogelijkheid van tuinaanleg, schilderwerken en zo meer.

Rendement op meerdere vlakken

Een vastgoedinvestering is een veilige investering met weinig risico. Zeker als u belegt in kwalitatieve nieuwbouw. Deze woningen en appartementen liggen goed in de verhuurmarkt. Bovendien mag u, als eigenaar van een nieuwbouwwoning, uw huurprijs nog indexeren. Besluit u uiteindelijk terug te verkopen? Dan krijgt u voor een recente woning nog een mooie prijs. 

Contacteer Olivier om de investeringsopportuniteiten van Potrell te ontdekken: olivier@potrell.be of 0478 83 14 14.