Hippe verkaveling in het bloeiende Oostende

05/05/2023

Oostende bruist. De kust spreekt tot de verbeelding, de lokale handel floreert en nieuwe buurten komen in volle bloei. Buurten zoals de Steensedijk. Potrell bouwt er op een perceel tussen 2 bebouwde stroken. “Met een leuke architectuur trekken we de stijl door, maar dan wel met een eigen twist”, zegt aankoper Kevin Plet.

Een speelplein met parkje in de achtertuin, het aantrekkelijke fiets- en wandeltraject het Groen Lint vlakbij, de zee op wandelafstand en frisse architectuur: redenen genoeg waarom Potrell zijn oog liet vallen op dit perceel in de Steensedijk. Het terrein ligt tussen 2 bebouwde delen van de straat. Met herkenbare en toch verrassende architectuur maakt Potrell de aansluiting tussen beide stroken.

Open en ruimtelijk gevoel

De bleke gevelsteen en typerende sheddaken geven de woningen in de Steensedijk hun specifieke uitstraling. Voor de auto is een inpandige carport voorzien. Binnenin verbindt een vide alle ruimtes met elkaar. Dat open gevoel lijkt de woning te vergroten en draagt op die manier bij aan het wooncomfort. Jong en oud hebben hier alles bij de hand om aangenaam te wonen.

Ontdek het project!