Grond, pand of project verkopen?

28/06/2019

POTRELL (her)ontwikkelt sites tot plaatsen waar het aangenaam wonen, werken en leven is. Samen met alle betrokken partijen onderzoeken we waarvoor uw site kan dienen. Bent u eigenaar van een stuk grond, pand of vastgoed waar wij waarde kunnen aan geven? Stel dan zeker uw eigendom voor.

Als projectontwikkelaar in West- en Oost-Vlaanderen (her)ontwikkelt Potrell gronden, verlaten sites en afbraakpanden tot kwalitatieve en betaalbare nieuwbouwwoningen en – appartementen.

In samenwerking met alle belanghebbende partijen onderzoeken we de verschillende pistes waarvoor een site kan dienen. Zo ontwikkelt Potrell op de locatie van een oud postgebouw een mooi inbreidingsproject: Woonerf de Post. Het oude gebouw maakt plaats voor 7 nieuwbouwwoningen in een groen kader. Bij project Bord’O wordt de site van een vervallen snoepjesfabriek getransformeerd naar een hedendaagse woonerf met private tuinen. Nieuwbouwproject Oranjerie is een voorbeeld van verdichting: er verrijzen 6 unieke woningen op een grond die oorspronkelijk bestemd was voor twee villa’s.

Bij elk project streeft Potrell naar meerwaarde voor de toekomstige bewoner of investeerder. Ons dynamisch team onderzoekt de optimale ontwikkelingsmogelijkheden van uw eigendom. Op architecturaal vlak focussen wij steeds op woonkwaliteit en esthetiek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigendom?
Contacteer ons vrijblijvend.

info@potrell.be - 051/ 437 507

Projectontwikkeling