FESTIVALBOX

14/06/2019

Are you in for the win? 

Volg ons op instagram en wie weet win jij onze festivalbox mét drankbonnetjes voor het gratis festival Plein Publique in hartje Roeselare. 

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni vindt in het Noordhof-park in hartje Roeselare de vierde editie van Plein Publique plaats. Dit is een gratis tweedaags festival boordevol concerten, acts, dj-sets, theater... 

Volg ons op instagram en reageer op onze wedstrijdfoto's. Vertel ons waarom je graag de festivalbox zou winnen en nodig alvast 3 festivalvrienden uit!

Volg ons op instagram

Wedstrijdreglement festivalbox instagram

Hoe deelnemen?
Deelnemen kan door te reageren op de wedstrijdsposts op de instagram pagina van Potrell. U vermeldt waarom je graag de festivalbox zou winnen en je nodigt 3 festivalvrienden uit. Om deel te nemen moet u in België wonen en het Instagram account van de organisator te volgen.

Wanneer kunt u deelnemen?
Je kunt deelnemen tussen 14 en 20 juni 2019.

De winnaars:
Een jury, aangesteld door de organisator, kiest enkele winnaars. De jury beoordeelt de inzending op creativiteit en originaliteit. Winnaars worden persoonlijk bekendgemaakt tussen 14 en 20 juni 2019 via hun Instragram account. De winnaar van een prijs geeft Potrell toestemming om kosteloos zijn /haar instagram accountnaam en hun reactie te gebruiken in het kader van de bekendmaking van de winnaars.

Prijzen:
Geen enkele van de prijzen is inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura. De prijzen moeten afgehaald worden bij de organisator op de Sasstraat 5 te Izegem. Na vrijdag 21 juni 2019 kunnen er geen prijzen meer opgehaald worden.

Wedstrijdverloop:
De organisatoren behouden zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk -, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook. De wedstrijd wordt op geen enkele manier beheerd door Instagram. Deelnemers zullen instagram en/of Potrell op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade als gevolg van het meedoen aan deze wedstrijd. Indien u vragen heeft over deze wedstrijd kunt u steeds contact opnemen via privacy@potrell.be