Een woning op uw maat

14/04/2023

Uw huis is iets heel persoonlijks. Precies daarom bouwt Potrell woningen op maat. We bieden u tal van percelen in West- en Oost-Vlaanderen waar we uw nieuwe thuis realiseren. Met 15 jaar ervaring, een netwerk van kwalitatieve partners en een voortdurende wisselwerking tussen de expertise van Potrell en uw wensen en noden.

Doorheen de jaren zette Potrell zichzelf op de kaart als allround projectontwikkelaar met een sterke persoonlijke begeleiding. Op verschillende locaties bouwt het team in uiteenlopende bouwstijlen. Zowel de architectuur als de indeling en de binnenafwerking worden minutieus op uw wensen afgestemd. In alle transparantie en met respect voor uw budget en deadline.

Persoonlijke begeleiding van a tot z

Van het kiezen van het ideale perceel en de passende architectuur tot de doordachte indeling en afwerking op maat van je dagelijks leven: Potrell is gedurende het volledige bouwtraject je vaste aanspreekpunt en je persoonlijke adviseur. Als totaalaannemer met 15 jaar ervaring – ook via onze zustermerken Conqor en Padron – nemen we het volledig in handen. Daarbij rekent u als klant op toegewijde kennis en een netwerk vertrouwde, kwalitatieve vaklui op uw werf.

“Als bouwheer krijgt u veel vrijheid en inspraak. Enkel zo kunnen we echt op maat bouwen”, legt commercieel verantwoordelijke Lieselotte Deraedt uit. “Dat geldt trouwens ook voor de keuze van de architect. Potrell zoekt met plezier een architect die bij uw stijl en wensen past. Evengoed brengt u een eigen architect aan, die mee aan tafel schuift. Die plannen geven we vervolgens vakkundig vorm.”

Vaste prijs en timing

Bij Potrell weet u precies waar u aan toe bent als uw bouwproject van start gaat. Open communicatie en voortdurend overleg resulteren in een transparante vaste prijs en een afgesproken termijn die we respecteren. Het verkoopteam is duidelijk: “In onzekere tijden vinden we het nog crucialer u net die zekerheid te bieden. We bewaken uw budget en deadlines nauwgezet. Zo weet u precies waarom we wat doen, tegen wanneer en hoeveel het kost. Bovendien zijn we steeds bereid om u ook technische aspecten en ecologische vernieuwingen te duiden en om mee te denken in functie van uw nieuwe thuis.”