APERO LEON

31/05/2019

In Gentbrugge organiseerde projectontwikkelaar POTRELL een welkomstaperitief voor de kersverse bewoners van het nieuwbouwproject Leon. 

In de Leo Terzweilaan ontdekt u achter een authentieke doorgang een nieuwe leefwijk van 5 woningen met opvallende moderne looks. Deze huizen bevinden zich in een uiterst rustig binnengebied waar er in de tuin genoten kan worden van grote volgroeide lindebomen. Tal van leuke bars, parken, sportsites en cultuur brengen Gentbrugge volledig tot leven. Het centrum is net om de hoek en met de fiets bereikt u vlot het stadscentrum van Gent.

"Groen, rustig en maximale mobiliteit." Dit zijn de kernwoorden van het nieuwbouwproject LEON gelegen in het bruisende Gentbrugge.

Woonproject Leon hecht veel aandacht aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Met een E-peil van maximum E30 genieten de eigenaars van BEN-woningen (bijna energieneutraal). Dankzij duurzame technieken zijn er zelf twee woningen volledig energieneutraal.  Elke woning beschikt over 3 slaapkamers, zonnepanelen en een groendak zorgt voor een groene afwerking. Daarnaast is er op de site een overdekte fietsenstalling en 6 autostaanplaatsen. 

Gezellige aperitief

Een nieuwe woning, een nieuwe buurt, een nieuwe thuis. Met deze kernwoorden organiseerde POTRELL een welkomstaperitief voor de nieuwe bewoners. De eerste leuke buurtmomenten werden er gecreëerd. Tijdens het nuttigen van een drankje en hapje werd de samenwerking gevierd tussen de bewoners, architecten en het POTRELL- team. De kinderen speelden er naar hartelust op het binnenplein.