AGENDA: POTRELL KIJKWONING | ZATERDAG 15 DECEMBER

30/11/2018

Wil je Potrell leren kennen of onze nieuwe kijkwoning komen bezoeken?

Op zaterdag 15 december openen we de deuren van de gloednieuwe kijkwoning in Ardooie.

Op zaterdag 15 december ben je van harte welkom in onze nieuwe kijkwoning in Ardooie. Deze woning geniet van een moderne architectuur en toont een optimale ruimte-indeling.
Maak er kennis met Potrell en onze manier van werken. Laat je inspireren en samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe thuis. Onze adviseurs staan voor je klaar en begeleiden je graag.

KIJKWONING:

De nieuwe modelwoning is opgebouwd volgens ons basis lastenboek. Vroege beslissers laten wij wel steeds de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak en persoonlijkheid af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget).
Zo kun je zelf de keuken, vloer en badkamer kiezen van jouw instapklare woning. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

Deze volledige afgewerkte kijkwoning is ook te koop. De modelwoning maakt deel van een nieuw woonproject, bestaande uit 4 woningen,  in de dorpskern van Ardooie.
Hier wonen de toekomstige bewoners in een rustige omgeving die gemakkelijk bereikbaar. Te voet of met de fiets bereikt u vlot de handelszaken, scholen, bushalte, …  
Breng ons een bezoekje en wie weet verhuis je binnenkort!

Tot dan!

AGENDA:

Bezoek de Potrell kijkwoning op zaterdag 15 december.

Onze deuren staan open tussen 10 en 12 u in Eekhoutstraat 15-17, Ardooie

Al onze projecten kunnen er besproken worden.

Ik kom een kijkje nemen