AGENDA: OPENKIJKDAG ZONDAG 23 APRIL

20/04/2023

Droomde je al altijd van een nieuwbouwwoning of ben je op zoek naar een opbrengsteigendom? Breng dan zeker een bezoekje aan ons modelwoning op zondag 23 april tussen 14 en 17 uur!

Tijdens het weekend van Nieuwbouwzondag openen we de deuren van ons nieuwste modelwoning in Sint-Martens-Leerne (Deinze). Maak er kennis met Potrell, beleef de woning of ontdek er onze andere nieuwbouwprojecten. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe thuis!

De nieuwe kijkwoning is gelegen in de Leernsesteenweg op een zeer ruime perceel van 1261 m². De ligging van dit project biedt tal van mogelijkheden op vlak van scholen, winkels, musea en restaurants. Liever iets sportiever? De aanwezigheid van de vele fiets- en wandelroutes langs de meanderende Leie maakt deze locatie uiterst uniek. Ook de bekende Royal Latem Golf Club bevindt zich op wandelafstand. Naast het landelijke karakter van de omgeving geniet je van een vlotte verbinding naar Deurle, Sint-Martens-Latem, Deinze en het bruisende Gent!

De woning heeft een doordachte, praktische indeling en is volledig instapklaar. Het beschikt over een lichtrijke en open leefruimte met verzicht op de groene omgeving. Verder geniet je van 4 ruime slaapkamers, een volledig geïnstalleerde badkamer, inpandige garage en een netjes aangelegde oprit en royale tuin.

De woning is afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en daarbij nog eens zeer energiezuinig met voldoende zonnepanelen (E-peil 30). Met zijn tijdloze klasse en gevoel voor ruimte en gezelligheid biedt ze de perfecte balans tussen comfortabel wonen, werken en ontspannen.

Benieuwd? Kom zeker langs!

Wens je graag meer info of een afspraak op een ander moment? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of op het nummer 09 394 67 95.