AGENDA: OPEN WERVENDAG 19/05

30/04/2019

Ook zot van de bouw? Kom dan zeker eens langs op zondag 19 mei op onze werf in Oostduinkerke! Potrell is er bezig met de bouw van 8 vakantiewoningen aan zee. Je kunt onze werf bezoeken van 14u tot 17u in de Nieuwpoortsteenweg 167, Oostduinkerke. Tot dan!

Op zondag 19 mei neemt Potrell deel aan Open Wervendag. Je kunt, in Oostduinkerke, de werken achter het vakantieproject Gisèle ontdekken! Potrell is er bezig met de bouw van 8 vakantiewoningen aan zee. Onze adviseurs laten je graag kennis maken met dit project. Bovendien geniet je van een lekker ijsje en ga je naar huis met een zomerse goodiebag.

PROJECT GISÈLE:

8 vakantiewoningen aan zee

KENMERKEN:

Slaapkamers 2
Badkamer met inloopdouche
Zit- en eetruimte
Open keuken
Private tuin zuid
Tuinberging
Privé parkeerplaatsen 2

OMSCHRIJVING:

Welkom in Oostduinkerke, de rustige badplaats aan de Belgische Kust. Het vroegere vissersdorp is het ideale decor voor wie houdt van de natuur. Het landschap leent zich er perfect toe om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen.
Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen in het nieuwe sportcentrum, in één van de strandclubs of op het golfterrein.
Nog niet overtuigd? Ook aan culturele activiteiten ontbreekt het hier niet. Denk maar aan het jaarlijkse garnalenfestival of aan één van de musea in de buurt.

POTRELL is er gestart met de bouw van een kleinschalig project van 8 vakantiewoningen. Gelegen op 1,5 km van zee en strand geniet het project “Gisèle” van een stijlvolle uitstraling en een kwalitatief hoge afwerking. Elke woning bestaat uit een lichtrijke zit – en eetruimte van waaruit u zicht heeft op de private zuid gerichte tuin, een open ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafel. Bovendien beschikt elke vakantiewoning over een tuinberging en 2 eigen privé-parkeerplaatsen.

Bij de aanleg van de omgeving en de private tuinen wordt rekening gehouden met de aanwezigheid van het mooie landschap.

OPEN WERVENDAG:

Droom je van een vakantieverblijf aan de kust?

Op zondag 19 mei kun je vakantieproject Gisèle ontdekken in volle ontwikkeling! Onze adviseurs staan voor je klaar, begeleiden je graag rond en beantwoorden al je vragen.  Bovendien geniet je van een lekker ijsje en ga je naar huis met een zomerse goodiebag!

Open Wervendag - Zondag 19 mei
Je kunt onze werf bezoeken van 14u tot 17u in de Nieuwpoortsteenweg 167, Oostduinkerke

Tot dan!

Ik kom een kijkje nemen

Meer info? We helpen je graag verder.
Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of stuur ons jouw vraag via info@potrell.be.