AGENDA: OPEN KIJKDAGEN 31/08 EN 14/09 OOSTDUINKERKE

19/08/2019

Droom je van een tweede verblijf aan de kust? Of ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning en wil je graag Potrell leren kennen? Markeer dan zaterdag 31 augustus en zaterdag 14 september in jouw agenda. Wij openen de deuren van onze kijkwoning te Oostduinkerke.

Op zaterdag 31 augustus en zaterdag 14 september ben je van harte welkom op onze Open Kijkdagen te Oostduinkerke. Maak kennis met Potrell, laat je inspireren en ontdek er de modelwoning van het vakantieproject Gisèle.
Deze vakantiewoningen worden zowel gesmaakt door de particuliere klant als de investeerder. 

PROJECT GISÈLE:

Tweede verblijf aan zee
Project van 8 vakantiewoningen

KENMERKEN:

Slaapkamers 2
Badkamer met inloopdouche
Zit- en eetruimte
Open keuken
Private tuin zuid
Tuinberging
Privé parkeerplaatsen 2

OMSCHRIJVING:

Welkom in Oostduinkerke, de rustige badplaats aan de Belgische Kust. Het vroegere vissersdorp is het ideale decor voor wie houdt van de natuur. Het landschap leent zich er perfect toe om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen in het nieuwe sportcentrum, in één van de strandclubs of op het golfterrein. Nog niet overtuigd? Aan culturele activiteiten ontbreekt het hier niet. Denk maar aan het jaarlijkse garnalenfestival of aan één van de musea in de buurt.

POTRELL is  er bezig met de bouw van 8 vakantiewoningen. Gelegen op 1,5 km van zee en strand geniet het project “Gisèle” van een stijlvolle uitstraling en een kwalitatief hoge afwerking. Elke woning bestaat uit een lichtrijke zit – en eetruimte van waaruit u zicht heeft op de private zuid gerichte tuin, een open ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafel. Bovendien beschikt elke vakantiewoning over een tuinberging en 2 eigen privé-parkeerplaatsen.

Bij de aanleg van de omgeving en de private tuinen wordt rekening gehouden met de aanwezigheid van het mooie landschap.

OPEN KIJKDAGEN:

Op zoek naar een tweede verblijf aan zee? Op zaterdag 31 augustus en 14 september kun je de modelwoning van het vakantieproject Gisèle ontdekken. Je kunt er kennis maken met Potrell en dit nieuwbouwproject. Breng ons een bezoekje en wie weet beleef je binnenkort jouw vakantie aan de kust!

Wanneer?
Zaterdag 31 augustus
zaterdag 14 augustus

Je kunt onze modelwoning bezoeken van 10u tot 12u in de Nieuwpoortsteenweg 167, Oostduinkerke

Tot dan!

Ik kom een kijkje nemen

Meer info? We helpen je graag verder.
Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of stuur ons jouw vraag via info@potrell.be.

De illustraties geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.