AGENDA: OPEN KIJKDAGEN 27/07 EN 03/08 OOSTDUINKERKE

11/07/2019

Droom je van een vakantieverblijf aan zee? Dan is ons vakantieproject Gisèle misschien iets voor jou. Kom op zaterdag 27 juli of zaterdag 3 augustus langs in Oostduinkerke en ontdek er onze kijkwoning! 

Op zaterdag 27 juli en zaterdag 3 augustus ben je van harte welkom op ons Open Kijkmoment te Oostduinkerke. Maak kennis met Potrell, laat je inspireren en ontdek er de modelwoning van het vakantieproject Gisèle . De vakantiewoningen worden zowel gesmaakt door de particuliere klant als de investeerder. De kijkwoning is ook te koop en alle units kunnen besproken worden.

PROJECT GISÈLE:

8 vakantiewoningen aan zee

KENMERKEN:

Slaapkamers 2
Badkamer met inloopdouche
Zit- en eetruimte
Open keuken
Private tuin zuid
Tuinberging
Privé parkeerplaatsen 2

OMSCHRIJVING:

Welkom in Oostduinkerke, de rustige badplaats aan de Belgische Kust. Het vroegere vissersdorp is het ideale decor voor wie houdt van de natuur. Het landschap leent zich er perfect toe om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen in het nieuwe sportcentrum, in één van de strandclubs of op het golfterrein. Nog niet overtuigd? Aan culturele activiteiten ontbreekt het hier niet. Denk maar aan het jaarlijkse garnalenfestival of aan één van de musea in de buurt.

POTRELL is  er bezig met de bouw van 8 vakantiewoningen. Gelegen op 1,5 km van zee en strand geniet het project “Gisèle” van een stijlvolle uitstraling en een kwalitatief hoge afwerking. Elke woning bestaat uit een lichtrijke zit – en eetruimte van waaruit u zicht heeft op de private zuid gerichte tuin, een open ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafel. Bovendien beschikt elke vakantiewoning over een tuinberging en 2 eigen privé-parkeerplaatsen.

Bij de aanleg van de omgeving en de private tuinen wordt rekening gehouden met de aanwezigheid van het mooie landschap.

OPEN KIJKDAGEN:

Op zoek naar een vakantiewoning aan zee? Op zaterdag 27 juli en 3 augustus kun je de modelwoning van het vakantieproject Gisèle ontdekken. Je kunt er kennis maken met Potrell en dit nieuwbouwproject. Breng ons een bezoekje en wie weet beleef je binnenkort jouw vakantie aan zee!

Wanneer?
Zaterdag 27 juli
zaterdag 3 augustus

Je kunt onze modelwoning bezoeken van 10u tot 12u in de Nieuwpoortsteenweg 167, Oostduinkerke

Tot dan!

Ik kom een kijkje nemen

Meer info? We helpen je graag verder.
Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of stuur ons jouw vraag via info@potrell.be.

De illustraties geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.