AGENDA: OPEN KIJKDAG 10/10 GENT

01/10/2020

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Gent? Kom naar ons Open Kijkmoment op zaterdag 10 oktober van 10 tot 12u. Ontdek er deze instapklare BEN-woning en maak er kennis met projectontwikkelaar Potrell!

Op zaterdag 10 oktober ben je van harte welkom op ons Open Kijkmoment in Gent. Maak kennis met Potrell, laat je inspireren en ontdek er deze instapklare nieuwbouwwoning van project BORD’O. Deze woningen worden zowel gesmaakt door de particuliere klant als de investeerder.

Benieuwd? Kom zeker langs!

LOCATIE

Eilanderskaai 3

KENMERKEN

Moderne nieuwbouw

BEN-woning (bijna-energie neutraal)

Inkom | Open Keuken | Eethoek | Zithoek 

Slaapkamers 3 | Badkamer 1 | Toilet 2

Berging met wasplaats

Autostaanplaats 

Tuin | Terras | Gemetste tuinberging

OMSCHRIJVING

Op het Eilandje te Gent, met zicht op de jachthaven, is Potrell bezig met de bouw van 7 moderne nieuwbouwwoningen. Twee woningen liggen aan de straatzijde met zicht op het water. De andere 5 woningen liggen in alle rust in een autovrij woonerf met aparte autostaanplaatsen, bergingen en private tuinen.

In het woonerf is er nog 1 woning beschikbaar. Deze woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de BEN-normen (bijna-energie neutraal). Het gelijkvloers is opgebouwd uit een inkomhal, berging, toilet, open keuken, eet- en zithoek. De eerste verdieping telt een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en berging. Het huis beschikt over een ruime gemetste tuinberging, een zonnige tuin en terras. Bovendien is er een private autostaanplaats.

Deze nieuwbouwwoning is instapklaar afgewerkt en dus snel beschikbaar.

AGENDA

Maak kennis met Potrell en onze nieuwbouwprojecten tijdens het Open Kijkmoment op zaterdag 10 oktober tussen 10 en 12u.  

Je bent van harte welkom in de Eilanderskaai 3 te Gent.

Het dragen van een mondmasker is verplicht. Gelieve de huidige COVID-maatregelen te respecteren.

Wens je graag meer info of een privé-afspraak? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of op het nummer 051 437 507;

Ik kom de woning bezoeken