AGENDA: OPEN KIJKDAG 06/07 TORHOUT

24/06/2019

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Torhout? Kom naar ons Open Kijkmoment op zaterdag 6 juli van 9 tot 11u00. Ontdek er dit project van twee nieuwbouwwoningen en maak kennis met Potrell!

Op zaterdag 6 juli ben je van harte welkom op ons Open Kijkmoment te Torhout. We openen de deuren van twee instapklare nieuwbouwwoningen. Je kunt er kennis maken met Potrell en dit nieuwbouwproject. Laat je inspireren en samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe thuis. 

LOCATIE:

Gitsstraat 39, Torhout

KENMERKEN:

Nieuwbouw

Slaapkamers 3

Badkamer met douche, ligbad, dubbele lavabo

Inkomhal | Open Keuken | Eetkamer | Zithoek

Wasplaats/ technische ruimte

Oprit | Tuin | Terras

OMSCHRIJVING:

Dit woonproject, bestaande uit twee volledig afgewerkte nieuwbouwwoningen, is gelegen nabij het centrum van Torhout. Vanuit de centrale doch rustige omgeving kan u vlot de E403, handelszaken, scholen,… bereiken.

De nieuwbouwwoningen zijn voorzien van alle moderne comfort en kennen een optimale indeling. Beide woningen beschikken over een inkomhal, een toilet, een berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken. Via het schuifraam heeft u zicht op de zuidwest gerichte tuin.
Bij de linkse woning vind je op het eerste verdiep een ingerichte badkamer, een apart toilet en 3 slaapkamers. Mede door de vaste trap zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden op de zolder. Bovendien beschikt dit huis over een inpandige garage.
De rechtse woning heeft op haar beurt op de eerste verdieping een slaapkamer, badkamer en berging. Via de vaste trap bereik je het tweede verdiep waar nog twee slaapkamers zijn ondergebracht.

De terrassen werden aangelegd en ook de omheiningen zijn reeds voorzien. Je kan op uw twee oren slapen in deze tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwwoning. Parkeren kan voor de woningen op de privé-oprit. 

AGENDA:

Maak kennis met Potrell en deze instapklare nieuwbouwwoningen tijdens het Open Kijkmoment op zaterdag 6 juli tussen 9 en 11u.  Je bent van harte welkom in de Gitsstraat 39, Torhout

Wenst u graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of op het nummer 051 437 507

Ik kom een kijkje nemen