AGENDA: OPEN KIJKDAG 04/05 GENT

19/04/2019

Op zoek naar een woning in hartje Gent? Kom naar ons Open Kijkmoment op zaterdag 4 mei van 9u30 tot 11u30. Ontdek er deze volledig gerenoveerde woning en maak kennis met Potrell!

Op zoek naar een woning in hartje Gent? Op zaterdag 4 mei openen we de deuren van deze luxueus afgewerkte burgerwoning in de Zeugsteeg te Gent (Patershol).  Je bent er van harte welkom tussen 9u30  en 11u30.

KENMERKEN:

Slaapkamers 4

Badkamers 2 | Vrijstaand bad | Douche 2 | Dubbele Lavabo 2 | Toilet 2

Inkomhal | Eetkamer | Keuken | Zithoek en bureauruimte

Wasplaats/ technische ruimte | Patio

Prachtig zicht

Mogelijkheid tot huren van garage

OMSCHRIJVING:

Deze luxueus afgewerkte burgerwoning bevindt zich op een unieke locatie te Gent. Gelegen in de gezellige en pittoreske buurt van het Patershol, op slechts 100 meter van het Gravensteen en vlakbij het bruisende centrum! Het Patershol, het Middeleeuwse hart en culinair middelpunt, is met zijn smalle straatjes en ongedwongen sfeer dé perfecte locatie voor uw nieuwe thuis.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, eetkamer, keuken en zithoek met bureauruimte. Bovendien kan u vanuit de zithoek de patio betreden. Rondom de patio zijn de grote ramen prominent aanwezig. Hierdoor is er een open gevoel met veel natuurlijk licht, maar blijven de ruimtes tegelijkertijd heel gezellig.

Op de bovenverdiepingen vindt u een badkamer met bad, douche & dubbele lavabo, 4 slaapkamers (waarvan één met een afzonderlijke badkamer) en een wasplaats / technische ruimte. Op een boogscheut bevindt zich een ruime garage die zorgt voor de nodige parkeerplaats én bergruimte (huren).

De woning geniet van een zeer hoogwaardige afwerkingsgraad die wordt uitgevoerd in samenwerking met Conqor (https://www.conqor.be/) – onderdeel van POTRELL.

Agenda:

Maak kennis met Potrell en deze volledig gerenoveerde woning tijdens het Open Kijkmoment op zaterdag 4 mei : 9u30 - 11u30 
Zeugsteeg 4, 9000 Gent (Patershol)

Heeft u zelf renovatieplannen? Onze renovatiespecialist CONQOR (all-in contractor by Potrell) geeft u graag professionele uitleg tijdens het vrije bezoekmoment in de namiddag van 14u tot 16u.

Wenst u graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend via info@potrell.be of op het nummer 051 437 507

Ik kom de woning bezoeken