AGENDA: NIEUWBOUWZONDAG 28/04

12/04/2019

Altijd gedroomd van een nieuwbouwwoning? Kom dan zeker eens langs op zondag 28 april! Maak er kennis met onze projecten, onze manier van werken en geniet van een lekkere Boule de Potrell!

Op zondag 28 april neemt Potrell opnieuw deel aan Nieuwbouwzondag. Je bent van harte welkom in onze kijkwoning te Ardooie. Maak er kennis met Potrell en onze manier van werken. Onze adviseurs staan voor je klaar, leiden je rond en beantwoorden al je vragen. Laat je inspireren en samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe thuis. Al onze woningen en toekomstige projecten kunnen besproken worden.

 

KIJKWONING:

De kijkwoning geniet van een moderne architectuur, toont een optimale ruimte-indeling en  is opgebouwd volgens ons basis lastenboek. Vroege beslissers laten wij steeds de mogelijkheid om hun woning naar eigen smaak en persoonlijkheid af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget). Zo kun je zelf de keuken, vloer en badkamer kiezen van jouw instapklare nieuwbouwwoning. Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

NIEUWBOUWZONDAG:

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Op zondag 28 april openen we de deuren van onze kijkwoning in Ardooie. Laat je inspireren en ontdek er al onze nieuwbouwprojecten. Bovendien geniet je van een lekkere Boule de Potrell en ga je naar huis met een zomerse goodiebag!

Agenda:

Nieuwbouwzondag 28 april.
Onze deuren staan open van 14u30 t.e.m. 17u in de Eekhoutstraat 15, 8850 Ardooie. 
Al onze projecten kunnen er besproken worden

Ik kom een kijkje nemen