AGENDA: NIEUWBOUWZONDAG 20/10 - GENT

09/10/2019

Altijd gedroomd van een nieuwbouwwoning? Of wil je uniek wonen in het centrum van Gent? Kom dan zeker eens langs op ons nieuwbouwproject op zondag 20 oktober! 

Op zondag 20 oktober neemt Potrell opnieuw deel aan Nieuwbouwzondag. Je bent van harte welkom op ons nieuwbouwproject in de Ooilamstraat 2 te Gent. Kom er kennis maken met Potrell, beleef deze woning of ontdek onze andere nieuwbouwprojecten. Laat je inspireren en samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe thuis.

Deze nieuwbouwwoning, gelegen in het hartje van de “Visserij” te Gent, geniet van een moderne, architecturale uitstraling en het ontwerp van deze woning zorgt ervoor dat je een prachtig zicht hebt op het Koningin Astridpark

UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT

Deze exclusieve woning bevindt zich vlakbij het bruisende centrum van Gent en via de kleine stadsring geniet je ook van een maximale mobiliteit. De woning is opgetrokken in 3 verdiepingen: Je komt binnen in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend beschikt het gelijkvloers over de master slaapkamer met terras en een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Vervolgens is er een praktische berging en de voortuin biedt ruimte om fietsen te stallen. Het eerste verdiep is onderverdeeld in 2 slaapkamers, een polyvalente ruimte en een toilet. De bovenste verdieping bestaat uit de leefruimte met zithoek en een open ingerichte keuken met aansluitend het tweede terras. Deze verdieping biedt een fantastisch zicht op het Koningin Astridpark. Ideaal voor wie graag tot rust komt en houdt van groen in de stad.

NIEUWBOUWZONDAG:

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Op zondag 20 oktober openen we de deuren van dit nieuwbouwproject te Gent. Laat je inspireren en ontdek er al onze nieuwbouwprojecten. Bovendien ga je naar huis met een leuke goodiebag!

Agenda:

Nieuwbouwzondag 20 oktober
Onze deuren staan open van 14u30 t.e.m. 17u in Ooilamstraat 2, Gent 
Al onze projecten kunnen er besproken worden.

Ik kom een kijkje nemen