AGENDA: KIJKWONING IZEGEM | ZATERDAG 12 JANUARI

03/01/2019

Markeer zaterdag 12 januari alvast in je agenda. Wij openen onze gloednieuwe kijkwoning te Izegem. 

Benieuwd? Kom zeker langs!

Op zaterdag 12 januari ben je van harte welkom in onze nieuwe kijkwoning in Izegem. Deze woning wordt getypeerd door een moderne stijl van wonen met platte daken en een unieke combinatie van grijze sierpleister met houten gevelbekleding. We laten je graag deze woning ontdekken en wie weet vinden we samen een nieuwe thuis voor jou!

KIJKWONING:

De nieuwe Potrell kijkwoning is opgebouwd volgens ons basis lastenboek. Vroege beslissers laten wij wel steeds de mogelijkheid om hun woning naar eigen stijl en persoonlijkheid af te werken (volgens een reeds in de prijs voorzien budget).Zo kun je zelf de vloer, keuken en badkamer kiezen van jouw instapklare woning.

Scandinavische interieurs zijn de laatste jaren bijzonder populair. Wij zijn er gek op! Deze kijkwoning werd dan ook ingericht met Scandinavische toetsen.
De witte basiskleur, strakke vormgeving en natuurlijke materialen geven de woning een moderne uitstraling die sfeervol en gezellig aanvoelt. 

De volledige afgewerkte kijkwoning maakt deel van een nieuw woonproject, bestaande uit 4 woningen,  in Izegem. Hier wonen de toekomstige bewoners in een rustige groene omgeving – een plaats waar buren vrienden worden.  
Bovendien geniet je van een vlotte verbinding naar de belangrijkste invalswegen en de oprit van de E403.

Maak vooral zelf kennis met dit project, onze manier van werken en laat je inspireren!

Tot dan!

AGENDA:

Ontdek de Potrell kijkwoning op zaterdag 12 januari.

Laat je inspireren tussen 10 en 12 u in de Priester Pattynstraat 5,  Izegem (Kachtem)

Al onze projecten kunnen er besproken worden.

Ik kom een kijkje nemen