6 redenen om uw grond aan Potrell te verkopen

29/07/2022

U hebt een vervallen gebouw, een oude site of een braakliggend terrein waar uzelf geen plannen mee hebt? Dan is nu het ideale moment om te verkopen. Het kiezen van de juiste partner is uw beste garantie voor een vlotte verkoop en een mooie opbrengst. Bij Potrell zit u sowieso goed.

De vastgoedprijzen blijven een stijgende trend aanhouden. Dat beïnvloedt uiteraard ook de aankoopprijs van gronden. Nu verkopen is dus een slimme zet. Zo haalt u het maximale uit uw grond, zeker als u Potrell ermee aan de slag laat gaan. En wel om deze 6 redenen.

1. We kopen voor eigen ontwikkeling

Potrell koopt graag uit eerste hand en gaat vervolgens zelf met uw site aan de slag. Dat scheelt heel wat tussenschakels. Bovendien bekijken we, nog voor we een bod plaatsen, welke mogelijkheden de grond ons biedt. Zo bent u zeker van een correcte prijs en een waardevolle toekomstige invulling.

2. Projectontwikkelaar met focus op de toekomst

Duurzame projectontwikkeling staat voorop bij Potrell. Van de slimme inplanting van woningen tot de keuze voor kwaliteitsvolle materialen en ruimtelijk leven. We ontwikkelen en bouwen vanuit een langetermijnvisie. Daarbij koppelen we hedendaagse trends aan toekomstgerichte oplossingen. De resultaten zijn een stijlvolle integratie in de omgeving en een opwaardering van de site: slimme herontwikkeling, inbreiding en reconversie.

3. Interesse in diverse percelen …

Welke grond u ook beschikbaar hebt, we bekijken graag de mogelijkheden voor (her)ontwikkeling. Een strategische locatie, een interessante vorm van het perceel of andere verrassende aspecten? We doen graag een voorstel voor uw site:

in stedelijk of landelijk gebied
als bebouwd of als onbebouwd perceel
in heel Vlaanderen

4. … voor uiteenlopende projecten

Potrell is als projectontwikkelaar ervaren met een grote variëteit aan woontypologieën. Het is onze manier om voor iedereen een geschikte thuis te creëren. Daardoor bekijken we steeds het volle potentieel van uw site. En die opportuniteiten vertalen we naar een correcte, aantrekkelijke verkoopprijs voor jullie grond. Op uw site ontwikkelen we binnenkort misschien wel:

  • appartementen
  • gezinswoningen
  • bouwen op maat

5. Expertise en slagkracht

Jarenlange ervaring en een rijk portfolio aan geslaagde projecten geven Potrell inhouse expertise en financiële draagkracht. Gesteund door deze stevige fundamenten, doen we u een correct, respectvol bod. Onze solvabiliteit is uw garantie voor een mooie opbrengst.

6. Klare taal voor een vlotte verkoop

Vinden we elkaar in het voorstel? Fijn. We gaan meteen aan de slag, zodat u uw grond zonder zorgen verkoopt. Doorheen elke stap in het verkoopproces kan u rekenen op onze klare taal en korte communicatielijnen. Als middelgroot bedrijf nemen we snel beslissingen en weet u precies wat u aan ons hebt. Dat is verkopen in vertrouwen.

Heeft u ook een (afbraak)pand of grond te koop? Geef ons een seintje.