EEN VLIEGENDE START VOOR 2020!

10/01/2020

Ambitieus, betrouwbaar en creatief. Ook in 2020 dekken deze drie woorden de lading van projectontwikkelaar Potrell. We blikken gretig vooruit en tevreden terug. 

Stijlvolle nieuwbouw op mensenmaat. Dat vat 2019 samen. Als projectontwikkelaar zette Potrell in op schaalvergroting en breidden we ons werkgebied uit met heel wat mooie realisaties als resultaat. Totaalaannemer Conqor vierde zijn eerste verjaardag en ook onze communicatietools kregen een upgrade.

Over de provinciegrenzen heen

Vanuit het hart van West-Vlaanderen zoeken we voortdurend naar interessante gronden en locaties voor spraakmakende nieuwbouwprojecten. In 2019 mochten we ook talrijke opportuniteiten grijpen in Oost-Vlaanderen. Zo toonden we onder meer ons kunnen in Gent, Destelbergen, Mariakerke en Deinze.

We openden daarnaast ook verscheidene kijkwoningen in verschillende regio’s. Voor onze bezoekers en klanten biedt dat de mogelijkheid om een eerste indruk te krijgen van hun mogelijkheden bij Potrell. Al is dat uiteraard slechts een tipje van de sluier.

Van de BIS beurs in Gent tot de BouwXpo in Kortrijk: wie op de betere bouwbeurs aanwezig was, kon de nieuwe beursstand van Potrell ontdekken. De ene kant staat helemaal in het teken van Potrell zelf, de andere kant is ingevuld door Conqor. Aanvullend en efficiënt.

24/7 toegang tot je project

Het spreekt voor zich dat onze ervaren medewerkers hun projecten nauwgezet opvolgen. Maar ook als toekomstige bewoner of verhuurder blijf je graag up-to-date van jouw (investerings)project. Via ons nieuw communicatieplatform kunnen klanten voortaan op elk gewenst moment de stand van zaken checken. Ook beslissingen en documenten worden digitaal gebundeld. Klanten hebben 24/7 alle gegevens ter beschikking. Snel en eenvoudig.

Drie pijlers

Met onze drie merken Potrell, Padron en Conqor gingen we in 2019 heel gericht te werk. Anderhalf jaar na de oprichting van totaalaannemer Conqor is deze derde pijler een volwaardig onafhankelijk merk. Zo hadden we een aantal schitterende realisaties: van alleenstaande woningen en opbrengsteigendommen tot grootse authentieke panden. Onder de noemer van Padron voerden we dan weer luxerenovaties en unieke high-end projecten uit, als projectontwikkelaar en als totaalaannemer.

Ambitieus in het nieuwe jaar

Ons team geeft in 2020 opnieuw het beste van zichzelf. Voor Potrell. Voor totaalprojecten bij Conqor, in alle maten en vormen. En voor luxueuze resultaten bij Padron, van a tot z. Bovenal voor projecten waar wij, net als jij, trots op zijn.

Stijlvolle architectuur, aandacht voor details en harmonie met de omgeving. Door te (her)ontwikkelen blazen we in 2020 ook jouw omgeving nieuw leven in.

We hebben er alvast zin in.

Het Potrell-team