Woning 1

PROJECT BORD'O

Op het Eilandje te Gent, met zicht op de jachthaven, bieden wij u 7 moderne nieuwbouwwoningen aan. Twee woningen liggen aan de straatzijde met prachtig zicht op het water. De andere 5 woningen liggen in alle rust in een autovrij woonerf met aparte autostaanplaatsen, bergingen en private tuinen. 

De woningen aan de straatzijde bestaan op het gelijkvloers uit een inkom, toilet, ruime berging en open keuken met eethoek. Op het eerste verdiep is er een zithoek voorzien van waaruit u een fantastisch zicht geniet op het water. Deze verdieping telt ook een slaap- en badkamer. Via de vaste trap kan u naar de tweede verdieping waar nog twee extra slaapkamers in ondergebracht zijn. 

In het woonerf bestaan de woningen op het gelijkvloers uit een inkom, berging, toilet, open keuken, eet- en zithoek. De eerste verdieping telt de nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en berging. 

Lot 1 beschikt over een aparte berging, loten 2 t.e.m. 7 beschikken over een berging en een staanplaats.

Maak van deze woning uw droomhuis op maat! 
Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. 
Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 
De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

Wenst u meer info over deze woningen? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@potrell.be of 051 437 507

 

1808749

Locatie

9940 Evergem

Eigenschappen

Referentie: 1808749
Grondoppervlakte: 111 m²
Bewoonbare oppervlakte: 148 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.