Woning 1

Reeds meer dan 50% verkocht!

PROJECT BORD'O

Op het Eilandje te Gent, met zicht op de jachthaven, is Potrell bezig met de bouw van 7 moderne nieuwbouwwoningen. Twee woningen liggen aan de straatzijde met prachtig zicht op het water. De andere 5 woningen liggen in alle rust in een autovrij woonerf met aparte autostaanplaatsen, bergingen en private tuinen.

De woningen aan de straatzijde zijn reeds verkocht. In het woonerf zijn er nog 3 woningen beschikbaar. Elke woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de BEN-normen (bijna-energie-neutraal). Deze nieuwbouwwoningen bestaan op het gelijkvloers uit de inkomhal, berging, toilet, open keuken, eet- en zithoek. De eerste verdieping telt de nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en berging. Elk huis beschikt over een ruime, gemetste tuinberging. Bovendien is de tuinaanleg (inclusief hagen) en het terras inbegrepen in de prijs!

De ruwbouw van deze nieuwbouwwoningen is reeds afgewerkt. Wees er dus snel bij en kies nu nog jouw afwerkingsmaterialen. Verhuizen in het najaar is mogelijk! Wens je graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend op 051 437 507 of via info@potrell.be

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

1808749

Locatie

9940 Evergem

Eigenschappen

Referentie: 1808749
Grondoppervlakte: 111 m²
Bewoonbare oppervlakte: 148 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.