WONING 1

Lichtervelde, dat is centraal wonen tussen Torhout en Roeselare. Rustig en landelijk gelegen en een perfecte uitvalsbasis voor woon-werkverkeer. Hier ontwikkelt Potrell 4 nieuwe halfopen bebouwingen in een stijlvolle, landelijke stijl op grote percelen.

Je komt binnen in de woning via een ruime inkomhal met een gastentoilet. De woonkamer bestaat uit een ruime zithoek, een lichtrijke eetplaats en een moderne open keuken. Iedere woning is ook voorzien van en praktische berg-wasplaats en een ruimte voor een bureau. 

Op het verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, bad en douche en een afzonderlijk toilet. Onder het dak is ook een ruime zolder voorzien, die zeker nog uitbreidingsmogelijkheden biedt voor een 4de kamer.

In de woning is een inpandige garage voorzien. Door de aanwezigheid van een ruime, zuidwestgerichte tuin met een prachtig groen vergezicht. Door de perfecte oriëntatie kan je op ieder moment genieten van de mooie, groene omgeving. 

De woningen worden afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en zijn daarbij nog eens zeer energiezuinig. Ze bereiken een E-peil 30 en zijn voorzien van de nodige zonnepanelen. 

Met hun tijdloze klasse en gevoel voor ruimte en gezelligheid bieden ze de perfecte balans tussen comfortabel wonen, werken en ontspannen. 

Deze woningen zijn eventueel mogelijk aan 6% BTW voor de werken uitgevoerd tot 31 december 2022. 

Wordt één van deze unieke woningen ook jouw thuis? Aarzel niet en contacteer ons snel via info@potrell.be of via 051 437 507.

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, POTRELL voert uit. Zo makkelijk is dat. 
 

3038964

Locatie

8810 Lichtervelde

Eigenschappen

Referentie: 3038964
Grondoppervlakte: 773 m²
Bewoonbare oppervlakte: 180 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.