WONEN OP TOPLOCATIE TE MARIAKERKE (GENT)

Ontdek dit nieuwe woonproject op toplocatie in Mariakerke (Gent)! Nabij het centrum van Mariakerke is Potrell bezig met de bouw van 10 prachtige, energiezuinige nieuwbouwwoningen. Deze woningen zijn gelegen in een groene omgeving en genieten van een maximale mobiliteit. Er is een vlotte connectie met het centrum van Gent en een uitstekende verbinding met de belangrijke verkeersader R4. 

Dit nieuwbouwproject “Ter Beken” omvat 6 halfopen en 4 gesloten bebouwingen met allen een private tuin en autostaanplaats. De woningen zijn zeer energiezuinig en voldoen aan de BEN-normen (bijna-energie neutraal). Hierdoor krijg je gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing. 

De nieuwbouwwoningen hebben een moderne, toffe architectuur. Elk huis beschikt over een inkomhal met gastentoilet, vestiaire en berging/wasplaats. Vanuit de lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte heb je zicht op de aangename zonnige tuin. Het eerste verdiep is ingericht met een nachthal, een apart toilet, 3 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Bovendien wordt er in elke woning een vaste trap naar het zolderverdiep geplaatst. Deze kan dienen als opbergruimte maar er kunnen hier ook 2 slaapkamers en een badkamer ondergebracht worden.

Ben je op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop
Je kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3034532

Loten in dit project

LOT 01
Woning
Verkocht
LOT 02
Woning
Verkocht
LOT 03
Woning
Verkocht
LOT 04
Woning
Verkocht
LOT 05
Woning
Verkocht
LOT 06
Woning
Verkocht
LOT 07
Woning
Verkocht
LOT 08
Woning
Verkocht
LOT 09
Woning
Verkocht
LOT 10
Woning
Verkocht

Eigenschappen

Referentie: 3034532

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.