Volledig instapklare nieuwbouwwoning in Pittem

In het centrum van Pittem bouwde Potrell deze leuke instapklare eengezinswoning in de Kapellebilk. De woning heeft een hedendaagse, strakke architectuur en ligt op een uitstekende locatie met tal van winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en scholen op wandelafstand. De woning is ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en op slechts 5 minuten van stad Tielt.

De woning is gelegen op een perceel van 241 men heeft een bewoonbare oppervlakte van 159 m2.

Het gelijkvloers van de woning bestaat uit een inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek met mooi zicht op de tuin waar het heerlijk genieten is. Op de eerste verdieping vind je een nachthal, afzonderlijk toilet en 3 ruime slaapkamers terug. De badkamer is volledig geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Verder heb je bij de open bebouwing nog een berging. Bij de twee halfopen nieuwbouwwoningen heb je een ruime zolder met mogelijkheden tot een polyvalente ruimte of extra slaapkamers.

Deze energiezuinige woning met zonnepanelen heeft een E-peil 30 en is volledig instapklaar afgewerkt met tuinaanleg (inzaaien gras, oprit en terras, tuinafsluiting en verlichting). De woning beschikt over een vaste trap naar het zolderverdiep. U kan er later mogelijks nog een extra kamer of ontspanningsruimte van maken. Kortom u hoeft enkel uw meubels te verhuizen! De halfopen nieuwbouwwoning is tevens uitermate geschikte als investeringspand. Kom deze woning snel ontdekken!

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3603125

Locatie

8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 3603125
Grondoppervlakte: 211 m²
Bewoonbare oppervlakte: 159 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.