Villa-appartementen op toplocatie in Destelbergen

In een groen kader te Destelbergen, realiseerde Potrell een exclusief kleinschalig appartementsgebouw. De bewoners kunnen in alle rust genieten van de groene omgeving en van de nabijgelegen Schelde. Deze villa-appartementen liggen op slechts een 3-tal km van het stadscentrum van Gent en er zijn tal van winkels en handelszaken in de onmiddellijke nabijheid.

De residentie geniet van een strakke en tijdloze uitstraling. Het gebruik van duurzame materialen versterkt het stijlvolle karakter van dit nieuwbouwproject. De invulling gebeurt met een uiterste eis aan kwaliteit en hoge graad van afwerking.

Dit nieuwbouwproject “Het Pannen Huys” bestaat uit 4 appartementen. De lichtrijke leefruimtes sluiten aan op de zonnige privatieve aangelegde tuinen of op de ruime terrassen. Parkeren kan op de voorziene autostaanplaatsen op eigen terrein (verplicht aan te kopen). De fietsen kunnen gestald worden in een aparte fietsenberging. Daarnaast beschikt elk appartement ook over een aparte zolderruimte en is er een lift aanwezig in het gebouw.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop. 

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

De foto's geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

2349066

Loten in dit project

App 0.1
Appartement
Verkocht
App 0.2
Appartement
Verkocht
App 1.1
Appartement
Verkocht
App 1.2
Appartement
Verkocht

Locatie

9070 Destelbergen

Eigenschappen

Referentie: 2349066
Bewoonbare oppervlakte: 125 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.