Vakantieproject "Gisèle"

Welkom in Oostduinkerke, de rustige badplaats aan de Belgische Kust.

Het vroegere vissersdorp is het ideale decor voor wie houdt van de natuur. Het landschap leent zich er perfect toe om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen in het nieuwe sportcentrum, in één van de strandclubs of op het golfterrein. Nog niet overtuigd? Ook aan culturele activiteiten ontbreekt het hier niet. Denk maar aan het jaarlijkse garnalenfestival of aan één van de musea in de buurt.

POTRELL bouwde er een kleinschalig project van 8 vakantiewoningen. Gelegen op 1,5 km van zee en strand geniet het project “Gisèle” van een stijlvolle uitstraling en een kwalitatief hoge afwerking.

Elke woning bestaat uit een lichtrijke zit– en eetruimte van waaruit je zicht hebt op de private zuid gerichte tuin, een open ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafel. Bovendien beschikt elke vakantiewoning over een tuinberging en 2 eigen privé-parkeerplaatsen. Bij de aanleg van de omgeving en de private tuinen werd rekening gehouden met de aanwezigheid van het mooie landschap.

Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

 

1951158

Locatie

8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 1951158

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.