Twee instapklare nieuwbouwwoningen te Torhout

Dit woonproject, bestaande uit twee volledig afgewerkte nieuwbouwwoningen, is gelegen nabij het centrum van Torhout. Vanuit de centrale doch rustige omgeving kan u vlot de E403, handelszaken, scholen,… bereiken.

De nieuwbouwwoningen zijn voorzien van alle moderne comfort en kennen een optimale indeling. Beide woningen beschikken over een inkomhal, een toilet, een berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken. Via het schuifraam heeft u zicht op de zuidwest gerichte tuin. Bij de linkse woning vind je op het eerste verdiep een ingerichte badkamer, een apart toilet en 3 slaapkamers. Mede door de vaste trap zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden op de zolder. Bovendien beschikt dit huis over een inpandige garage. De rechtse woning heeft op haar beurt op de eerste verdieping een slaapkamer, badkamer en berging. Via de vaste trap bereik je het tweede verdiep waar nog twee slaapkamers zijn ondergebracht.

De terrassen werden aangelegd en ook de omheiningen werden ook voorzien. De bewoners kunnen op twee oren slapen in deze tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwwoning. Parkeren kan voor de woningen op de privé-oprit. 

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1870556

Loten in dit project

Woning 1
Woning
Verkocht
Woning 2
Woning
Verkocht

Locatie

8820 Torhout

Eigenschappen

Referentie: 1870556

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.