Residentie Camille - 5 nieuwbouwappartementen met garagebox - Gullegem

Op een rustige, doch heel centrale ligging bouwt Potrell een kleinschalig appartementsgebouw in Gullegem. Bakker, slager, markt, supermarkt, … zijn op wandelafstand gelegen. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de belangrijke verkeersaders (E403, A19, R8) en het centrum van Kortrijk.

Nieuwbouwresidentie Camille geniet van een moderne uitstraling en bestaat uit vier 2-slaapkamerappartementen en één penthouse met 3 slaapkamers. In elke entiteit geniet je van een ruim en open gevoel dankzij de grote raampartijen en een optimale indeling. De appartementen bestaan uit een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke leefruimte met zithoek, eetruimte en open keuken, een berging, 2 of 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad en/of douche. Bovendien kan de binnenafwerking naar eigen smaak gekozen worden binnen een reeds voorzien budget. Vervolgens beschikt ieder appartement over ruime terrassen en de woonunits op het gelijkvloers genieten van een zonnige, private tuin. Bij elk lot hoort een afgesloten diepe garagebox en is reeds inbegrepen in de prijs. De garages zijn 7 meter diep en bieden voldoende plaats om ook fietsen te stallen.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3137799

Loten in dit project

Appartement 0.01
Appartement
Verkocht
Appartement 0.02
Appartement
Verkocht
Appartement 1.01
Appartement
Verkocht
Appartement 1.02
Appartement
Verkocht
Appartement 2.01
Appartement
Verkocht

Locatie

8560 Gullegem

Eigenschappen

Referentie: 3137799

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.