Project van 4 halfopen woningen op rustige ligging in Ichtegem

POTRELL bouwt 4 halfopen nieuwbouwwoningen in de Gilbert Debreuckstraat te Ichtegem.
Deze woningen zijn gelegen in een jonge verkaveling op het uiteinde van een doodlopende straat. Ze vormen de ideale uitvalsbasis voor rustig wonen maar toch op wandelafstand van het gezellige dorp Eernegem. Met de school op amper 1 kilometer afstand, zijn deze nieuwbouwwoningen de perfecte match voor gezinnen. 

De huizen, die in een tijdloze en landelijke stijl worden gebouwd, hebben een grote bewoonbare oppervlakte van maar liefst 184m². De indeling is als volgt: Op het gelijkvloers is er een inkomhal met toilet en aparte bureau. Vervolgens kom je binnen in de leefruimte die ingedeeld is in een eethoek, zithoek en open keuken met aansluitend de praktische berging/wasplaats. Vanuit de keuken en zithoek heb je een prachtig zicht op je zuid gerichte tuin. Het eerste verdiep telt drie slaapkamers, een apart toilet en badkamer. De zolder is toegankelijk via een luik. Indien gewenst, kan een vaste trap voorzien worden om de woning uit te breiden.

Alle woningen zijn reeds verkocht.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.
 

1871288

Loten in dit project

Woning 1
Woning
Verkocht
Woning 2
Woning
Verkocht
Woning 3
Woning
Verkocht
Woning 4
Woning
Verkocht

Locatie

8480 Ichtegem

Eigenschappen

Referentie: 1871288

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.