Project van 4 eigentijdse woningen en 15 garages in Heule

Op de grens tussen Heule en Kortrijk realiseerde POTRELL, na afbraak van de bestaande verkrotte woningen, een project dat bestaat uit 4 eigentijdse nieuwbouwwoningen en 15 garages.

Elke woning is op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal met gastentoilet, open leefruimte met keuken / eethoek / zithoek, en praktische keukenberging. De eerste verdieping biedt ruimte aan de nachthal met afzonderlijk toilet, een slaapkamer, wasplaats en badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Via de vaste trap bereikt u het zolderverdiep dat wordt ingedeeld in 2 slaapkamers. Iedere woning beschikt tevens over een garage en tuin. Daarnaast bestaat dit project ook uit een aantal garages die afzonderlijk aangekocht kunnen worden.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

1245338

Loten in dit project

Woning 1
Rijwoning
Verkocht
Woning 2
Rijwoning
Verkocht
Woning 3
Rijwoning
Verkocht
Woning 4
HOB
Verkocht

Locatie

8501 Heule

Eigenschappen

Referentie: 1245338
Grondoppervlakte: 140 m²
Bewoonbare oppervlakte: 141 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.