Project Molenstraat: 3 moderne nieuwbouwwoningen te Pittem

In het charmante Egem (deelgemeente van Pittem) heeft POTRELL 3 leuke woningen ontwikkeld. De Molenstraat, die op een beugscheut van het centrum van Egem gelegen is, is een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Met het Dorpsplein op wandelafstand ben je zo bij de bakker, de slager, de kapper en zelfs bij de school. Met een vlotte verbinding naar zowel Pittem als Tielt heb je werkelijk alles bij de deur. 

Het project bestaat uit twee hedendaagse halfopen en één gesloten woning. Alle woningen hebben een privatieve oprit en gezellige voortuin. 

De halfopen woningen hebben volgende indeling: 
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, apart toilet, leefruimte die opgedeeld is in een zit- en eethoek met open keuken. Aansluitend vind je de berging/wasplaats. Er is ook ruimte om een bureau/speelhoek te plaatsen. Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers, een kinderkamer en een badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, toilet en inloopdouche. Verder is er ook een zolder die toegankelijk is via een luik. Desgewenst kan er ook een vaste trap voorzien worden naar de zolder om de woning verder uit te breiden. Indien je later een carport wenst te plaatsen, is hier ook een vergunning voor. 

De gesloten woning heeft volgende indeling: 
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, apart toilet, leefruimte die opgedeeld is in een zit- en eethoek met open keuken. Aansluitend vind je de berging/wasplaats en inpandige garage. Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers, een kinderkamer en een badkamer bestaande uit een dubbel lavabomeubel, toilet en inloopdouche. Verder is er ook een zolder die toegankelijk is via een luik.

Tenslotte beschikken de woningen over zeer aangename en zuidgerichte tuinen waar het volop genieten is. De percelen zijn respectievelijk 340 m², 234 m² en 329 m² groot.

De drie woningen zijn reeds verkocht.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.

Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

 

1858174

Loten in dit project

Woning 1
Woning
Verkocht
Woning 2
Woning
Verkocht
Woning 3
Woning
Verkocht

Locatie

8740 Pittem

Eigenschappen

Referentie: 1858174

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.