MOOIE, HALFOPEN WONINGEN IN OOSTDUINKERKE

In Oostduinkerke, het mooie vissersdorp, bouwt Potrell binnenkort 2 ruime, halfopen woningen. Tussen Nieuwpoort en Koksijde, en op 2km van de zee, is dit een toplocatie aan onze Belgische kust. Tevens hebt u een goeie verbinding met de E40. De loten zijn gelegen in een groene omgeving, met prachtig zicht op de polders. De woningen genieten van een stijlvolle, moderne uitstraling. 

De gezinswoning bestaat uit een lichtrijke, open leefruimte op het eerste verdiep met aanpalend ook een terras. Daarnaast zijn er 3 grote slaapkamers, 1 of mogelijks 2 badkamers en voldoende bergruimte op het gelijkvloers. Parkeren kan ook naast de woningen.

Deze instapklare nieuwbouwwoning is ideaal als tweede verblijf of als investeringsgoed! Dankzij de ligging en het mooie verzicht op de Oostvoorduinen kan u dagelijks genieten van een vakantiegevoel.

Ben je ook op zoek naar dit type woning? We helpen je graag verder. Je kan steeds een zoekfiche invullen via de link www.potrell.be/huis-te-koop, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van panden die aan jouw criteria voldoen. Ontdek ook ons aanbod op http://www.potrell.be/te-koop.
Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 051 437 507 of via e-mail info@potrell.be.

3043482

Locatie

8670 Oostduinkerke

Eigenschappen

Referentie: 3043482
Grondoppervlakte: 259 m²
Bewoonbare oppervlakte: 154 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.