Lot 7 - Engelstraat

In het centrum van Aartijke realiseert Potrell het project Engelstraat. Dit project bestaat uit 2 halfopen bebouwingen. Deze woningen maken deel uit van een klein woonerf van 7 gezinswoningen.

De woningen liggen op een uitstekend, centrale locatie in Aartrijke. De basisschool is om de hoek net zoals tal van winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden. Fietsen en wandelen kan in de buurt in Vloethemveld of bij het Kasteel d’Aertrycke.

De woningen zijn ook perfect gelegen voor een maximale mobiliteit met verbindingen naar de E403 en belangrijke N-wegen.
Iedere woning heeft zijn eigen carport. Het gelijkvloers bestaat uit de inkomhal, een ruime berging/wasplaats, toilet, open keuken en een lichtrijke eet- en zithoek met grote raampartijen die je uitzicht geven op de zonnige tuin.
Op de eerste verdieping vind je de nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer met douche, bad en dubbele lavabo en afzonderlijk
toilet. Verder vind je nog een praktische berging terug. Deze energiezuinige woningen met zonnepanelen hebben allen E-peil 30 en worden instapklaar afgewerkt. Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op (een gedeelte van de) constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd om uw nieuwe thuis verder te ontdekken?
Je kan ons steeds contacteren op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl.
Jij kiest, Potrell voert uit. Zo makkelijk is dat.

3169740

Locatie

8211 Aartrijke

Eigenschappen

Referentie: 3169740
Grondoppervlakte: 185 m²
Bewoonbare oppervlakte: 144 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.