LOT 4 - JEZUITENSTRAAT

Centraal gelegen tussen de bruisende centrumsteden Aalst en Dendermonde situeert zich Lede. Hier realiseert Potrell binnenkort een leuk woonproject van 4 nieuwbouwwoningen.

De gezinswoningen bevinden zich op een uiterst rustige locatie nabij het centrum van Lede.

Het gelijkvloers van de lichtrijke woningen bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en een ruime berging /wasplaats. Verder is er een open keuken, een eet- en zithoek met zicht op de ruime tuin. Lot 2 en 3 beschikken over een inpandige garage. Bij lot 4 is er de mogelijkheid om een carport te voorzien.

Op de eerste verdieping van de nieuwbouwwoningen situeert zich een nachthal, een afzonderlijk toilet, wasberging en 3 ruime slaapkamers. De badkamer is volledig geïnstalleerd met inloopdouche, bad en dubbele wastafel. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De polyvalente ruimte kan nog ingedeeld worden naar keuze als extra slaapkamer, bureau, hobbyruimte, ….

In de aangename tuin met uitgestrekt zicht op de achterliggende akkers, is het heerlijk genieten.

De oppervlaktes van de ruime percelen variëren tussen de 445 m2  en 677 m².

Deze energiezuinige woningen zijn allen voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). Mits meerwerk kan er geopteerd worden voor een warmtepomp.

De gezinswoningen worden instapklaar afgewerkt!

Indien je als koper aan bepaalde voorwaarden voldoet, kun je eventueel genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Benieuwd naar deze hedendaagse gezinswoningen in de denderstreek? Contacteer ons op het nummer 09 394 67 95 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak!

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3507039

Locatie

9340 Lede

Eigenschappen

Referentie: 3507039
Grondoppervlakte: 677 m²
Bewoonbare oppervlakte: 188 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.