Lot 3 - Noordstraat

Aan de rand van Koekelare ontwikkelt Potrell 4 nieuwbouwwoningen in de Noordstraat. Het project bestaat uit 4 halfopen bebouwingen met landelijk karakter. De woningen liggen op amper een 20-tal km van de kust binnen de driehoek Diksmuide, Gistel en Torhout.     

De gezinswoningen bestaan uit een inkomhal, toilet en ruime berging. Verder beschikt de woning over een lichtrijke, open keuken en een ruime eet- en zithoek. Vanuit de eethoek heb je een prachtig zicht op zowel de tuin met terras als op de landelijke omgeving. Voor wie wenst, is er ook de mogelijkheid om een carport te plaatsen. 

Op de eerste verdieping ontdek je een nachthal, een afzonderlijk toilet en 3 slaapkamers.  De badkamer is volledig geïnstalleerd met een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Verder is er nog een ruime zolder die kan dienen als extra slaapkamer of polyvalente hobbyruimte. 

Deze energiezuinige woningen zijn allen voorzien van vloerverwarming en de nodige zonnepanelen zodat ze voldoen aan E-peil 30 (BEN-woning). Ze worden volledig instapklaar afgewerkt met aangelegde tuin (oprit, ingezaaid gras, terras, tuinafsluiting), vloerbekleding etc.

Benieuwd naar deze landelijke gezinswoningen in Koekelare? Contacteer ons op het nummer 051/437 507 of via info@potrell.be voor meer informatie of een afspraak! 

WONING OP MAAT | JOUW WONING, JOUW STIJL
Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, parket, vloer en badkamer van jouw instapklare woning. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl. Jij kiest, Potrell voert uit.

3322715

Locatie

8680 Koekelare

Eigenschappen

Referentie: 3322715
Grondoppervlakte: 309 m²
Bewoonbare oppervlakte: 147 m²

Kies jouw stijl - inspiratietool

Laat je inspireren en stel jouw favoriete woonstijl samen.

In deze inspiratietool kun je jou laten inspireren door verschillende woonsferen. Kies je favoriete stijl en bewaar je keuze.

Onze adviseurs helpen je graag verder en kunnen je talrijke mogelijkheden voorstellen binnen jouw gekozen stijl.